ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η μετακόμιση της οικοσκευής ή του επαγγελματικού σας χώρου, είναι μια διαδικασία που αναλαμβάνουμε στην ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ να φέρουμε εις πέρας με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεται όσο πιο ομαλά, γρήγορα και αξιόπιστα, πάντα με σεβασμό προς εσάς και την περιουσία σας.

Πριν τη μετακόμιση γίνεται συνήθως μια εκτίμηση, που κρίνεται συνήθως απαραίτητη, προκειμένου να καθοριστούν παράμετροι, όπως ο όγκος της οικοσκευής ή άλλων αντικειμένων, ο αριθμός των ατόμων και το σύνολο των διαδρομών που θα χρειαστούν, αλλά και για να κριθεί, αν είναι αναγκαία ή όχι η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

image-334626-metafores4.jpg

Μετακομίσεις

► Οικοσκευών

► Επαγγελματικών Χώρων Γραφείου

► Έργων τέχνης

image-334641-metakomiseis2.jpg

Συσκευασίες

► Επίπλων

► Υαλικών

► Ρούχων

image-334643-metakomiseis3.jpg

Αποθηκεύσεις

​Αποθηκευτικές

εγκαταστάσεις

​​​​​​​

Μ Ε Τ Α Κ Ο Μ Ι Σ Ε Ι Σ

Οικοσκευών
Για τη διαδικασία της μεταφοράς χρησιμοποιούνται ειδικά επενδυμένα κλειστά φορτηγά, καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων, που σε συνδυασμό με το μόνιμο προσωπικό μας, σας κάνουν να νιώθετε σιγουριά από το πρώτο λεπτό της συνεργασίας μας.

Σας παρέχουμε:

  • Δωρεάν εκτίμηση του κόστους μετακόμισης
  • Υλικά συσκευασίας (εφόσον χρειάζεται)
  • Αμπαλάζ επίπλων
  • Απεγκατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, καθώς και εγκατάσταση (εφόσον συμφωνηθεί)
  • Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση επίπλων
  • Αποσυσκευασία και τοποθέτηση των επίπλων στη θέση τους

​​​​​​​Επαγγελματικών Χώρων Γραφείου
Η μεταφορική Τσουκαλάς αναλαμβάνει τις μετακομίσεις εταιρειών και είναι έτοιμη να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε απαίτησή σας κατά τη μεταφορά του εργοστασιακού σας χώρου.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση των επίπλων (γραφείων - ερμαρίων)
  • Συσκευασία και αρχειοθέτηση έντυπου υλικού, επίπλων, γραφείων, μηχανογραφικού υλικού
  • Αποσυσκευασία επίπλων και επανατοποθέτηση έντυπου υλικού στο νέο σας χώρο

 Έργων τέχνης
Με πλήρη συναίσθηση της ιδιαίτερης αξίας, η εταιρεία μας σάς εγγυάται για την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας, αναλαμβάνοντας μεταφορές έργων τέχνης, συλλογών ή γλυπτών, με τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά υλικά συσκευασίας.

Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ι Ε Σ

Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να καλύψει οποιοδήποτε είδος συσκευασίας χρειάζεται η οικοσκευή σας. Τα υλικά μας είναι πιστοποιημένα και σχεδιασμένα για κορυφαία αντοχή και προστασία της περιουσίας σας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας περιλαμβάνει επαγγελματίες συσκευαστές, καθώς και γυναικείο προσωπικό για την ασφαλή συσκευασία των υαλικών και των ρούχων σας.

Αναλαμβάνουμε συσκευασίες:

Επίπλων
Για τη συσκευασία των επίπλων και των ηλεκτρονικών σας συσκευών, η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ χρησιμοποιεί ειδικά υλικά συσκευασίας, όπως είναι η φούσκα και το οντουλέ και γίνεται πάντα ειδική ενίσχυση στις γωνίες των επίπλων, όπου είναι και τα πιο ευπαθή σημεία για φθορά. Αντικείμενα, όπως είναι οι καναπέδες και τα στρώματα τυλίγονται και συσκευάζονται με ειδικό διαφανές νάιλον.

Υαλικών
Για τη συσκευασία των υαλικών και των εύθραυστων αντικειμένων σας, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πρώτα ειδικά χαρτιά περιτυλίγματος και φούσκα συσκευασίας και μετά ασφαλή τοποθέτηση σε κουτιά για τη μεταφορά τους.

Ρούχων
Για τη συσκευασία των ρούχων σας και των ειδών πρώτης ανάγκης, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα υλικά, όπως χάρτινες ντουλάπες. Τα υλικά μας είναι πάντα καινούργια για λόγους υγιεινής και καθαριότητας.

Α Π Ο Θ Η Κ Ε Υ Σ Ε Ι Σ

Αποθηκευτικές εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις μας μπορούν να εξασφαλίσουν την παραμονή των αγαθών σας, για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα, με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, μπορούν να σας φανούν χρήσιμες τη στιγμή που έχετε οργανώσει την ανακαίνιση της οικίας, ή του επαγγελματικού σας χώρου και δεν μπορείτε να κρατήσετε τα αντικείμενά σας σε αυτούς.

​​​​​​​

Να συντάσσετε μια λίστα με τα αντικείμενα σας αριθμημένα, ώστε να γνωρίζετε πάντα τι ακριβώς έχετε αποθηκεύσει και να μπορείτε να ζητήσετε ένα μέρος τους. Εμείς, από τη μεριά μας, σας εγγυόμαστε για την πλήρη ασφάλειά τους.