ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

► Συνέπεια

► Έγκυρη παράδοση

► Ασφαλής Μεταφορά

Στην ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, προσφέρουμε, με συνέπεια και αξιοπιστία, υπηρεσίες μεταφορών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα που χρειάζονται, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, τόσο στις μετακομίσεις οικοσκευών που είναι και το κύριο αντικείμενό μας, όσο και στη συσκευασία και τη φύλαξη οικοσκευών και αγαθών.

Στη ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ έχουμε στην κατοχή μας 7 ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως, διαμορφωμένα και επενδυμένα για την ανώδυνη μεταφορά των πραγμάτων σας, αλλά και επανδρωμένα με εκπαιδευμένους και επαγγελματίες οδηγούς και μεταφορείς, έτοιμοι και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να εκτελέσουν τα δρομολόγιά σας, είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας. Σύνθημά μας είναι η συνέπεια, η έγκυρη παράδοση και η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων σας.

Για μία μετακόμιση, χωρίς προβλήματα, είναι απαραίτητος ο σωστός προγραμματισμός με χρονοδιάγραμμα, για το πότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες, προκειμένου να γίνει χωρίς πρόβλημα η μεταφορά των οικοσκευών σας, αλλά και να ολοκληρωθούν οι όποιες άλλες διαδικασίες απαιτούνται, για την εγκατάσταση στο νέο ακίνητο. Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή, μπορεί να αποφέρει μόνο λάθη και ταλαιπωρία.